In de trein ziet u meer

Vechtdallijnen, in de trein ziet U meer.

Details

  • Client Vechtdallijnen
  • Date 12/17/2014
  • Categories concept, social media
View Website

In opdracht van ARRIVA heeft BrandZuiver voor het product de Vechtdallijnen de campagne ‘In de trein ziet u meer’ mogen uitrollen.

ARRIVA richt zich met deze campagne op de Vechtdallijnen (Zwolle-Emmen en Almelo-Mariënberg) om potentiële treinreizigers te werven tijdens de daluren.

Het concept ‘In de trein ziet u meer’

Hierbij hebben wij een helder maar uitnodigend concept voorgesteld genaamd ‘in de trein ziet u meer’. Door het verzorgingsgebied te informeren over aantrekkelijke aanbiedingen in Ommen, Zwolle, Almelo of Emmen geven we de potentiële treinreiziger redenen om de trein te nemen naar deze stad.

Inzet van middelen

Gedurende vier maanden lang hebben we deze vier mooie steden in de spotlight gezet. Hiervoor hebben we naast een flyer ook het social media plan mogen invullen.

Alle informatie over deze actie is te vinden op de website van JIJ en Overijssel. Onderaan tref je de laatste flyers aan van de activiteit.

Voor wat betreft de invulling van het social media element is voor iedere flyer content geschreven en de gehele campagne is ondersteund door het uitzetten van Facebook advertenties welke uitgezet werden in het verzorgingsgebied van de Vechtdallijnen.

Een geweldige mooie opdracht die wij met veel plezier hebben uitgevoerd voor de Vechtdallijnen.