Als creatief bureau presenteren wij u het éénmalige foodmagazine Kerstcreaties waarmee wij u willen inspireren met briljante combinaties voor uw kerstdis.
Scroll omlaag voor de recepturen, winactie en vakspecialisten of klik hier voor de pdf-versie van misschien het kleinste foodmagazine ter wereld.
Oh oh oh wat een heerlijk start van dit kerstdiner. Het "Brandrode" rund is een bekende in het Vechtdal en mag natuurlijk niet ontbreken.
Klik hier voor de receptuur van dit smakelijke voorgerecht.
Wild eten en Kerst is een populaire combinatie tijdens deze dagen. Daarom hebben wij voor u een heerlijk gerecht bedacht waarbij de eend de hoofdrol speelt.
Download hier de receptuur van dit hoofdgerecht.
De favoriet van velen, een chocolade cakeje én sabayon! Een niet te versmaden nagerecht waar u (nadien) oef tegen zegt.
Download hier de receptuur van het nagerecht.
De kerstdagen lenen zich bij uitstek om lang te tafelen en meerdere gangen te serveren. Tijdens de maaltijd komen vaak de meest interessante cq beste gesprekken op gang. Vaak heeft men elkaar lang niet gezien en iedereen wil elkaar wel even spreken. Een changez is dan een welkome oplossing. Dit betekent dat u tussen de gangen door, meestal vlak voor de hoofdschotel gezamenlijk met uw gasten van tafel gaat.
Prachtgelegenheid om in een naastgelegen ruimte een spoom te serveren. Dit is een ijskoud ‘pauzedrankje’ goed voor papillen én spijsvertering. Als gastheer heeft u dan de tijd om de dinertafel netjes in orde te maken, en een nieuwe tafelschikking te kiezen. Dit zorgt voor een frisse start en maakt dat iedereen dezelfde aandacht krijgt!
Frans Heerink, Uw gastheer
RightStyle, maakt gasten blij
Heerlijke verfrissend en geeft iedereen weer nieuwe energie voor het volgende gerecht.
Download hier de receptuur van de spoom.
Meedoen is echt heel simpel. Door een mooie foto te maken van uw eigen kerstcreatie, deze te delen op Facebook en/of Instagram @brandzuiver en @hoteldezon te taggen maakt u kans op een diner voor twee bij Hotel de Zon in Ommen!
Kerstcreaties is een idee van Robin Veurink, eigenaar van BrandZuiver. Hij opereert alleen maar schakelt als een reclame(spil)bureau de juiste vakspecialisten in om uw uitdaging op te lossen. We pakken uw merk op en vormen een heldere on- en offline strategie. Alles wat een merk nodig heeft om de gestelde doelen te behalen.
"Namens ons allemaal wensen wij u vrolijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!"
T 06-81617358
E robin@brandzuiver.nl
In de kookstijl van chefkok Müller komen diverse vooruitstrevende kookstijlen samen waarbij ondermeer de heerlijkste Vechtdalproducten worden gebruikt. Müller was in 1998 de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster en bestiert vandaag de keuken van Hotel de Zon in Ommen.
Om het optimale belevingsmoment te creëren voor uw gast binnen uw bedrijf schakelt u uw eigen gastheer in. Frans Heerink coacht uw medewerkers naar dit moment toe om de verwachting van uw gast te overtreffen.
Rightstyle, maakt gasten blij.
BrandZuiver creëert als creatief merkstrateeg heldere campagnes om merken te activeren. Zo genereren wij omzet en groei ten behoeve van jouw merk waarbij wij zorgdragen voor continuïteit in de (nieuwe) merkstrategie.
Dé creatieven die jouw merk activeren.