Kerstcreaties*incl. 3 gangen diner*Tip van Frans*Winactie

Misschien wel het kleinste foodmagazine ter wereld.
Alstublieft!

Een 3 gangen kerstdiner samengesteld door Chefkok Gerard Müller en Robin Veurink.

Tip van Frans

Een verfrissende tip tijdens het kerstdiner: Changez met een Spoom!

Diner voor twee

Een heerlijke winactie! Wint u een diner voor twee bij Hotel de Zon! Lees verder...

Als creatief bureau presenteren wij u het éénmalige foodmagazine Kerstcreaties waarmee wij u willen inspireren met briljante combinaties voor uw kerstdis.

Scroll omlaag voor de recepturen, winactie en vakspecialisten of klik hier voor de pdf-versie van misschien het kleinste foodmagazine ter wereld.

Het heerlijke drie-gangen menu met briljant smakelijke gerechten voor uw kerstdis.
Tartaar van gemarineerd "Brandrood" rund met gerookte paprika, geitenkaas, gepofte quinoa, gepocheerd kwartelei en kaviaar van aceto balsamico.
aq_block_11

Het voorgerecht

Oh oh oh wat een heerlijk start van dit kerstdiner. Het "Brandrode" rund is een bekende in het Vechtdal en mag natuurlijk niet ontbreken.

Klik hier voor de receptuur van dit smakelijke voorgerecht.

Wilde eend gelakt met Rinse appelstroop, Oloroso sherry, Szechuanpeper en notenpanade waarbij mosterd-abrikozen.
aq_block_16

Het hoofdgerecht

Wild eten en Kerst is een populaire combinatie tijdens deze dagen. Daarom hebben wij voor u een heerlijk gerecht bedacht waarbij de eend de hoofdrol speelt.

Download hier de receptuur van dit hoofdgerecht.

Warm chocolade cakeje met lopende vulling, roomijs van vanille, kerstkoekjes, sinaasappelsabayon en gepocheerde vijgen.
aq_block_21

Het nagerecht

De favoriet van velen, een chocolade cakeje én sabayon! Een niet te versmaden nagerecht waar u (nadien) oef tegen zegt.

Download hier de receptuur van het nagerecht.

Tip van Frans
Changez met een Spoom

De kerstdagen lenen zich bij uitstek om lang te tafelen en meerdere gangen te serveren. Tijdens de maaltijd komen vaak de meest interessante cq beste gesprekken op gang. Vaak heeft men elkaar lang niet gezien en iedereen wil elkaar wel even spreken. Een changez is dan een welkome oplossing. Dit betekent dat u tussen de gangen door, meestal vlak voor de hoofdschotel gezamenlijk met uw gasten van tafel gaat.

Prachtgelegenheid om in een naastgelegen ruimte een spoom te serveren. Dit is een ijskoud ‘pauzedrankje’ goed voor papillen én spijsvertering. Als gastheer heeft u dan de tijd om de dinertafel netjes in orde te maken, en een nieuwe tafelschikking te kiezen. Dit zorgt voor een frisse start en maakt dat iedereen dezelfde aandacht krijgt!

Frans Heerink, Uw gastheer
RightStyle, maakt gasten blij

aq_block_30

Receptuur Spoom van citroen

Heerlijke verfrissend en geeft iedereen weer nieuwe energie voor het volgende gerecht.

Download hier de receptuur van de spoom.

Maak een foto en win! Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.
Maak een foto van uw eigen kerstcreatie en win!

Meedoen is echt heel simpel. Door een mooie foto te maken van uw eigen kerstcreatie, deze te delen op Facebook en/of Instagram @brandzuiver en @hoteldezon te taggen maakt u kans op een diner voor twee bij Hotel de Zon in Ommen!

actievoorwaarden


BrandZuiver, het reclame(spil)bureau
Kerstcreaties is tot stand gekomen met de hulp van verschillende vakspecialisten.

Robin Veurink

Kerstcreaties is een idee van Robin Veurink, eigenaar van BrandZuiver. Hij opereert alleen maar schakelt als een reclame(spil)bureau de juiste vakspecialisten in om uw uitdaging op te lossen. We pakken uw merk op en vormen een heldere on- en offline strategie. Alles wat een merk nodig heeft om de gestelde doelen te behalen.

"Namens ons allemaal wensen wij u vrolijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!"

T 06-81617358
E robin@brandzuiver.nl

aq_block_3
aq_block_5

Chefkok Gerhard Müller

In de kookstijl van chefkok Müller komen diverse vooruitstrevende kookstijlen samen waarbij ondermeer de heerlijkste Vechtdalproducten worden gebruikt. Müller was in 1998 de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster en bestiert vandaag de keuken van Hotel de Zon in Ommen.

Uw gastheer, Frans Heerink

Om het optimale belevingsmoment te creëren voor uw gast binnen uw bedrijf schakelt u uw eigen gastheer in. Frans Heerink coacht uw medewerkers naar dit moment toe om de verwachting van uw gast te overtreffen.

Rightstyle, maakt gasten blij.

aq_block_9

ColofonHoofdredactie: Robin Veurink
Redactie: Gerhard Müller, chef-kok bij Hotel de Zon en Frans Heerink, Rightstyle.
Concept: BrandZuiver, Ommen
Fotografie: Vulkers Fotografie, Zwolle
Vormgeving: Han Snel, UtrechtE-mail redactie: robin@brandzuiver.nl
Telefoon : 06-81617358.
Adres : Veldkampweg 5, 7731 HL, OMMEN
Locatie : Hotel de Zon, Ommen
Props: By Janice Living, Ommen
Print : jouwprintshop.nl, Ommen


Dit is een éénmalige uitgave van BrandZuiver.


Actievoorwaarden: Actieperiode: tot en met dinsdag 26 december 2018. 1. Win en reviewacties worden uitgeschreven door BrandZuiver.nl. gevestigd te Ommen. Op win- en reviewacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing. 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een foto met uw kerstcreatie heeft gepost op Facebook of Instagram. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen. 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie. 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven. 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie. 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. 9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. 10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 11. Bij (vermoeden van) fraude of valsspelen kan BrandZuiver de deelnemer uitsluiten van deelname zonder enige vorm van overleg of correspondentie hierover. 12. Bij (vermoeden van) technische onvolkomenheden in de promotie kan BrandZuiver de deelnemer uitsluiten van deelname zonder enige vorm van overleg of correspondentie hierover. 13. Medewerkers van BrandZuiver, Hotel de Zon en direct betrokkenen zijn van deelname uitgesloten. 14. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. 15. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal BrandZuiver hiervoor zorg dragen. 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door BrandZuiver. 17. BrandZuiver handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014. 18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Onder voorbehoud van typ- en drukfouten.