Bas Bosscher

The creative adult is the child who survived

aq_block_2

Mijn bio

Na een aantal jaren bij gerenommeerde bureaus te hebben gewerkt als grafisch vormgever heb ik in 2009 de stap gezet om zelfstandige te worden. Sindsdien vorm ik samen met mijn gepassioneerde collega’s het bureau Mooi creatie. Als ontwerper onderscheid ik me door mijn creativiteit en nieuwsgierigheid naar het ‘nieuwe’.

Doel

Ik wil graag nog jaren de dingen doen die ik leuk vind. Tevens hoop ik nog lang van toegevoegde waarde te kunnen zijn binnen mijn vakgebied en zal ik elke kans benutten mijn kennis en enthousiasme over te brengen op volgende generaties.

Toegevoegde waarde

Door mijn creatieve talent ben ik in staat uit het niets de meest verassende dingen te maken. Als het nu gaat om concepten, ontwerpen of processen. Ik heb geleerd mijn creativiteit op meerdere vlakken te benutten. Altijd met de focus om iets doeltreffends te creëren. Ik kan mijn talent het beste kwijt in het ontwerpen van grafische producten en het bedenken van concepten die deze producten inhoud geven.

Toekomst

In de jaren dat ik in het vak zit zie ik een sterke verschuiving van print naar online producten. Ik vind het belangrijk dat ik qua persoonlijke ontwikkeling mee ga in deze trend. Immers overleven is een kwestie van aanpassen. Niet de sterkste overleeft, maar diegene die zich het beste weet aan te passen aan zijn omgeving. Dat geldt zeker voor het ondernemerschap.

Creatief
100%
Concept
90%
Uitvoering
98%
Onderzeeboot besturen
100%
× Maak kennis met Robin