Nieuwsbericht

Branie, voor een positieve leefstijl verandering

Doorbreek om te veranderen

5 januari 2018 - blog - , , , ,

BrandZuiver heeft voor Branie, de nieuwe onderneming van Alfons Jansman, de merkpositionering mogen uitwerken. Na de eerste kennismaking zijn we meteen aan de slag te gaan om de identiteit van Branie vast te leggen. Zo hebben we ondermeer de kernwaarden, de belofte en de propositie gepresenteerd en hebben we dit in een stevig fundament gegoten.

De gehele positionering is gericht op een positieve leefstijlverandering en belooft de cliënt te steunen tijdens de verankering van zijn of haar verandering.

Dit zie en voel je in de door ons ontwikkelde merkpositionering, -propositie, logo, huisstijl en promotiemiddelen. De gehele communicatie is erop gericht om de cliënt te helpen gewoontes te doorbreken.

De verandering in het kort

Voor een leefstijlverandering ben je bij Branie aan het juiste adres! Branie staat namelijk voor een positieve verandering van jouw leefstijl. Positiviteit is de rode draad tijdens het coachingstraject zodat jij al jouw mentale, fysieke en sociale pilaren weet te versterken en vast te houden! Oftewel ben jij klaar voor de verankering van jouw verandering?

Wij wensen Alfons Jansman veel succes met z’n nieuwe onderneming en natuurlijk van harte welkom bij BrandZuiver!

Zakelijk ook toe aan een verandering, zoals nieuwe merkstrategie, campagne of huisstijl? Bel Robin Veurink op 06-81617358 of mail naar robin@brandzuiver.nl

Creatief Merkstrateeg | Directeur