Nieuwsbericht

Unigarant kiest voor ons

18 mei 2016 - blog - , , , ,

Unigarant, het verzekeringsbedrijf van ANWB, heeft na een pitch gekozen voor BrandZuiver. We hebben de nieuwe merkpropositie en het hieruit voortvloeiende campagneconcept ontwikkeld. Voor deze gelegenheid zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met reclamebureau Han Snel.

Unigarant

Unigarant zal zich meer dan ooit profileren (én verkopen) als de meest inlevende schadeverzekeraar op het gebied van mobiliteit, reizen en vrijetijdsbesteding. Dit geldt voor elke fase in het verzekeringsproces, van eerste informatievoorziening tot laatste nazorg, voor zowel assurantietussenpersonen als consumenten.

Met ons samenwerkingsverband zetten we de lijnen uit voor de grootst mogelijke consistentie ín en effectiviteit ván alle communicatie. Alles om Unigarant optimaal te laten leven als merkpersoonlijkheid.

Bekijk ons werk voor Unigarant.

Creatief Merkstrateeg | Directeur