Nieuwsbericht

gratis WiFi hotspot via Facebook

15 augustus 2014 - blog, social media - ,

Facebook is verreweg het grootste sociale media netwerk ter wereld. Volgens onderzoekers bekijken gebruikers gemiddeld 14 x per dag hun timeline voor de laatste updates van vrienden en pagina’s die zij volgen. Zou het dan niet geweldig zijn dat je Facebook bedrijfspagina in hun timeline opduikt? 

BrandZuiver heeft hiervoor meerdere oplossingen en één hiervan is het aanbieden van gratis WiFi hotspots in ruil voor een check-in op jouw locatie. Voor de gebruiker is het super-eenvoudig. Men selecteert de gratis WiFi hotspot, start de browser op en checkt via de browser in op jouw Facebook bedrijfspagina. Voila, surfen maar!

De gebruiker is volledig vrij om de check-in wel of niet te delen of de volgende keer automatisch in te loggen op de gratis WiFi hotspots. Het inchecken kan via je pc en ieder iDevice en het overhandigen van een netwerkcode is overbodig. Nadat de check-in is gedeeld aan vrienden vergroot dit ook de vindbaarheid van jouw bedrijf op Facebook.

Verder draagt iedere check-in bij aan een verbeterd inzicht van wie je consument is. Deze verrijking kun je weer ten gelde maken om je advertentiebudget voor Facebook nog beter in te zetten.

Wil je zelf ervaren hoe makkelijk dit is opgezet? Kom dan langs bij ons op kantoor en check-in!

 

Creatief Merkstrateeg | Directeur