Je website als digitale etalage

Quattro Store
responsive website Quattro Store

Details

  • Client Quattro Store
  • Date 01/15/2015
  • Categories strategie, webdesign
View Website

In Ommen en omstreken is Quattro Store al jaren een begrip voor dames- en herenkleding. De winkel heeft een eigentijds karakter en gaat, net als de kleding, met de laatste mode mee. Daarom kwamen Jenneke en Liesbeth dan ook naar ons toe zodat hun website een uitstraling zou krijgen die past waar Quattro Store voor staat.

Laden van het merk

Voor de winkel hebben we een strategie uitgewerkt waarmee we het verschil aangeven m.b.t. webshops. De warme deken die je in een winkel mag verwachten is namelijk waar je als retailer hét verschil t.o.v. de webshops kunt maken. Dit laten we tot uiting komen in fotografie.

Vervolgens

Vanuit deze strategie en identiteit van Quattro Store hebben we een basis voor de website én de pay-off ‘Quattro Store, dé kledingwinkel die bij je past” voorgesteld. De website heeft als doel bezoekers digitaal mee te nemen in de beleving die je ook bij Quattro Store aantreft. Naast aansprekende foto’s van de winkel, buiten én binnen (incl. Google Business View), tonen we de collectie van dat seizoen.

Na een aantal weken werken achter de schermen hebben we een moderne invulling gegeven aan de digitale etalage. Bekijk hier de responsive website van Quattro Store.

responsive website Quattro Store

responsive website Quattro Store

responsive website Quattro Store

overzicht merken Quattro Store

responsive website Quattro Store

Wie is Quattro Store?